Menu
EUR

Brandpreventie artikelen

Op zoek naar hoogwaardige brandpreventie artikelen voor uw bedrijf? Bij MAISKA, dé groothandel in brandveiligheid, vindt u een uitgebreid assortiment aan brandpreventie producten die zorgen voor een veilige werkomgeving.

60 Producten
Toon:
Levensduur van 10 jaar Meer
Levensduur van 10 jaar
€--,-- €--,--
Biedt een volledige en uitgebreide analyse van de luchtkwaliteit Meer
Biedt een volledige en uitgebreide analyse van de luchtkwaliteit
€--,-- €--,--
27A 144B 25F Fluorvrij Meer
27A 144B 25F Fluorvrij
€--,-- €--,--
€--,-- €--,--
€--,-- €--,--
€--,-- €--,--
Levensduur van 10 jaar Meer
Levensduur van 10 jaar
€--,-- €--,--
Toon 1 - 12 van 60
Brandpreventie artikelen

Uitgebreide collectie brandpreventie artikelen voor wederverkoop

Welkom bij onze uitgebreide collectie brandpreventie artikelen! Als importeur bieden wij een brede selectie aan brandblussers die geschikt zijn voor wederverkoop aan uw klanten. Onze brandblusser categorie omvat hoogwaardige schuimblussers, poederblussers en CO2-blussers, die allemaal effectieve oplossingen bieden voor verschillende brandklassen.

Effectieve schuimblussers voor vaste stoffen en vloeistoffen

Onze schuimblussers zijn uitermate geschikt voor het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen en vloeistoffen, zoals papier, hout, olie en benzine. Ze zijn een essentieel preventiemiddel in kantoren, magazijnen, en commerciële ruimtes.

Snel en doeltreffend: Poederblussers voor brandbare gassen en elektrische apparatuur

Voor branden die ontstaan door brandbare gassen en elektrische apparatuur, raden wij onze poederblussers aan. Ze zijn snel en effectief in het doven van dergelijke branden en worden veel gebruikt in garages, laboratoria en serverruimtes.

Veilig blussen van elektrische apparatuur: CO2-Blussers

Onze CO2-blussers zijn de ideale keuze voor het blussen van branden in delicate elektrische apparatuur en serverkasten, omdat ze geen residu achterlaten en minimale schade veroorzaken aan de elektronica.

Blusdekens in diverse formaten voor snelle brandbestrijding

Naast brandblussers bieden we ook blusdekens in verschillende formaten aan. Deze zijn handig om kleine brandjes te blussen en kunnen eenvoudig worden opgehangen of opgeborgen in hardcase of softcase voor gemakkelijke toegang.

Als wederverkoper kunt u vertrouwen op de kwaliteit van onze brandpreventie producten. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn gecertificeerd volgens de geldende voorschriften.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en maak uw klanten bewust van het belang van brandpreventie met onze hoogwaardige brandblussers en blusdekens. Samen kunnen we de veiligheid bevorderen en schade door brand minimaliseren.

Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!