Menu
EUR
  • Compleet assortiment
  • Eigen merk
  • Kwalitatief hoge producten
  • MAISKA, een mooie aanvulling op uw assortiment

Over ons


Bij MAISKA geloven we in de kracht van 'Gewoon. Geen gedoe.' Onze missie is duidelijk: we willen jouw leven als ondernemer of inkoper gemakkelijker maken. Met ons team van deskundigen staan we altijd klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf.

Wij zijn trots om jou te voorzien van een uitgebreid assortiment aan brandpreventie artikelen, EHBO-producten, noodverlichting en PBM, en we streven ernaar om jouw ervaring bij ons eenvoudig, efficiënt en zorgeloos te maken.

Waarom MAISKA? 

  1. Snelle en betrouwbare levering: Onze korte lijntjes en efficiënte processen zorgen ervoor dat jouw bestellingen snel worden verwerkt en geleverd. Geen lange levertijden of vertragingen, maar een vlekkeloze service die jouw bedrijf helpt om te groeien.

  2. Klantgericht en meedenkend: Bij MAISKA staat de klant centraal. We luisteren naar jouw behoeften en bieden persoonlijk advies op maat. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk dat echt aansluit bij wat jij nodig hebt.

  3. Geen gedoe: Geen ingewikkelde formulieren of omslachtige processen. Bij MAISKA regelen we het gewoon voor je. Gewoon bellen, appen of mailen, en wij nemen alles uit handen. Zo bespaar jij tijd en moeite, en kun jij je focussen op je eigen business.

  4. Langdurige relaties: We hechten veel waarde aan goede relaties met onze klanten. Duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken zijn voor ons vanzelfsprekend. Samen streven we naar succes en groei.

  5. Uitgebreid assortiment: Of het nu gaat om brandpreventie, EHBO, noodverlichting of PBM, bij MAISKA vind je alles wat je nodig hebt. Onze diverse producten van hoogwaardige kwaliteit stellen jou in staat om jouw klanten de beste service te bieden.

Kortom, bij MAISKA ben je verzekerd van een betrouwbare partner die met je meedenkt en jouw belangen vooropstelt. We zijn er trots op om jou te ondersteunen en samen te groeien. Dus, waarom zou je nog verder zoeken? Kies voor MAISKA en ervaar zelf hoe 'Gewoon. Geen gedoe.' het verschil kan maken voor jouw groothandel."

Missie

‘Gewoon. Geen gedoe’. Zo zijn we bij MAISKA. Als importeur en groothandel van brandpreventie artikelen, EHBO & BHV artikelen en PBM denken we met de klant mee. Regelen we het gewoon. Doen we niet moeilijk. Als missie hechten we veel waarden aan een goede en langdurige relatie met onze klanten. Duidelijke communicatie en goede afspraken.

Visie

Lange levertijden, trage support, bestellingen die blijven liggen en ontevreden klanten. Geen enkel bedrijf wil dit. Wij zorgen ervoor dat jouw bestellingen snel verwerkt en geleverd kunnen worden door korte lijntjes. Wij helpen jou hiermee de levertijd te versnellen waardoor jij enthousiaste klanten krijgt. Gemak en snelheid staan bij ons centraal. Hierdoor creëren wij langdurige en waardevolle relaties. Samen groeien met onze klanten. Dat is wat we willen!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!